maanantai 3. marraskuuta 2008

Tutkimusta

Uteliaisuuttani haluan vähän selvittää minkälaisia adjektiiveja rehevämmät keijusisareni käyttävät vartalostaan ja niistä muutamista kertyneistä lisäkiloista puhuessaan. Ovatko nimitykset positiivisia (uhkea, kurvikas jne) vai vähemmän imartelevia? Mikäli listasta puuttuu mielestänne jokin olennainen ilmaus, laittakaa se ihmeessä kommentteihin. Kiitos vastaajille etukäteen!

5 kommenttia:

 1. Onpa kiva, että löysin blogisi. Kirjoita ahkerasti, sait juuri uskollisen lukijan.

  *P*

  VastaaPoista
 2. No riippuu päivästä, tietenkin. Joskus muodokas on ihan ok jopa kurvikaskin, mutta kun omaa kroppaa katsoo alusvaatteisillaan peilin edestä ja roikkuvia makkaroita, alleja yms. niin eipä voi sanoa muuta kun että läskiähän se kaikki on ja mitä enemmän ikää tulee, sitä rumemmin ne roikkuvat ja valuvat.

  VastaaPoista
 3. Jep, kurvikas nainen on kaunis, mutta läski on läskiä. Itse ainakin inhosin itseäni raskauskilojen pyöristyttämänä enkä vieläkään ole päässyt eroon pömppömahasta. No en ole kyllä tehnyt vatsalihasliikkeitäkään kovin ahkerasti. Minusta on hienoa, jos rubens-nainen pystyy kantamaan kilonsa arvokkaasti ja tyylikkäästi ja itsestään nauttien, mutta itse en siihen pystyisi. Läski saa olon tuntumaan raskaalta ja väsyneeltä, eivätkä mitkään vaatteet näytä hyvältä päällä. Tosin voihan kauneus olla katsojan silmässä.

  VastaaPoista
 4. En ehtinyt kyselyyn osallistua, mutta ajattelin tässä kommentoida asiaa. Puhun itsestäni isokokoisena ja ylipainoisena, kun on tarve jostain syystä kuvailla itseäni. Muuten minä olen minä. Mies sanoo pehmeäksi. Kiloni kannan arvokkuudella, eikä olo ole mitenkään raskas tai väsynyt. Viihdyn hyvin itseni kanssa, vaikka "liikakiloja" on kymmeniä. Kaikkia ei ulkonäköni miellyttä, mutta se ei minua haittaa.

  VastaaPoista
 5. Vaimokulta huomasi ihmeekseen ikäisensä (40-50 v)miehen sanovan häntä komeaksi naiseksi. Ei oikein osannut päättää oliko se kehu vai????

  VastaaPoista